De BMW i4 leasen of kopen?

Je loopt door die mooie autozaak en je ziet de auto van je dromen daar recht voor je ogen staan. De BMW i4. Er zijn twee mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om de BMW i4 te kopen, maar je kan ook kiezen voor de BMW i4 lease. Twee opties dus, maar voor welke optie ga jij kiezen?

Elke optie kent zo zijn voordelen en zo zijn nadelen. Het is belangrijk dat je je even verdiept in het kopen van een BMW i4 en het leasen van een BMW i4. Daarna kan jij de keuze maken welke optie de beste optie voor jou is.

De BMW i4 kopen

Wanneer je een auto koopt, zal je rekening moeten houden met een paar zaken. Zo heb je bij het kopen van een auto een hoge aanschafprijs, een hoge afschrijving in het eerste jaar en is het mogelijk dat je een paar maandelijkse kosten hebt, wat je niet had verwacht.

Dit zijn misschien kosten waar je je al wel bewust van was of misschien nog niet bewust van was. Deze kosten zijn echter toch wel belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een auto aanschaft. Wat wel mooi is aan het aanschaffen van een auto, is dat de auto helemaal van jou is en niet van een derde.

De BMW i4 leasen

 Misschien is een auto kopen wel helemaal niet wat voor jou of kan je het je niet veroorloven. Een BMW i4 lease is dan een goed alternatief. Op die manier kan je namelijk de auto van je dromen nog steeds rijden dankzij een betaalbare prijs.

Bij het leasen van een auto heb je geen hoge aanschafprijs en ken je geen risico’s. Mocht er iets gebeuren met de auto, breng je de auto gewoon terug naar de autozaak waar je hem vandaan hebt gehaald. Er zal dan goed gezorgd worden voor auto om hem weer zo goed als nieuw te maken.