Container transport laten uitvoeren

RVH

Voor mijn werk moest ik container transport regelen. Ik had echter nog helemaal geen idee wat dat precies was. Ik ben me hierin gaan verdiepen en deel graag mijn bevindingen. Containers zijn die grote bakken waar een heleboel goederen in passen. Met een container kun je dus een heleboel landing in een keer vervoeren. Deze containers worden vaak vervoerd met schepen of treinen. Met een trein of boot kun je natuurlijk niet overal bijkomen. Dan kun je ook gebruik maken van een vrachtwagen.

Container transport

Container transport via de weg

Container transport met een vrachtwagen is niet zomaar geregeld. Je kunt niet zomaar gaan rijden. De containers hebben vaak afwijkende maten waardoor er extra vergunningen aangevraagd moeten worden. Bovendien heb je ook een vrachtwagen nodig die een dergelijke (zee)container kan vervoeren. Ik schrok hier wel een beetje van maar gelukkig zijn er bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Die regelen dan niet alleen het transport maar ook alles was daar bij komt kijken zoals vergunningen. Alles wordt voor je geregeld en dat zorgt voor een stuk minder stress.

Zeecontainer

Kleinschalig en flexibel bedrijf

Inmiddels is onze container op de juiste plaats van bestemming geleverd. Ik ben erg blij met de geleverde service van het bedrijf dat wij in de arm hebben genomen. Zij hebben onze lading echt heel zorgvuldig behandeld en bovendien alle afspraken nagekomen. Als ik een volgende keer weer container transport nodig heb dan zal ik zeker weer bij hen aankloppen. Ze doen trouwens nog veel meer voor de transportsector. Ook het vervoer van gevaarlijke stoffen, chemisch afval, hoogwerker transport, tank transport en het vervoeren van afval kun je aan hen uitbesteden. Fijn om te weten dat er een kleinschalig bedrijf is vol kennis en ervaring dat bovendien snel kan schakelen en erg flexibel is. Ik zal in de toekomst zeker nog eens gebruik van hen maken.