Uitmuntende service bij Financial lease

Financial lease

Wist jij dat je eenvoudig een nieuwe bedrijfswagen kunt rijden zonder de auto eerst aan te moeten schaffen? Bij Financial lease ben je dan aan het juiste adres! Zij hebben mij toen die tijd onwijs goed geholpen en hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over.

Financial lease

Langs de weg met pech

Voor enkele weken terug stond ik met mijn auto langs de weg. Niet om een pauze in te lassen, helaas deed mijn bedrijfswagen het niet meer. Meerdere malen getracht te starten, maar er kwam geen kick van de auto. Hier baalde ik zo van waardoor ik bij thuiskomst had gezegd dat ik nooit meer een tweedehandse bedrijfswagen ga kopen! Mijn vrouw kwam daarna met een geniaal idee! Zij vertelde tegen mij dat zij op het internet had gezien dat je eenvoudig een bedrijfswagen kunt leasen. Nu lijkt mij dit voor mij praktisch onmogelijk aangezien ik net pas voor mijzelf was begonnen. Om dan gelijk een grote uitgave te moeten doen, dat is helaas voor mij niet mogelijk. Echter heeft het wel mijn interesse gewekt.

Financial lease

Nooit meer met pech langs de weg!

Aangezien ik geen bedrijfswagen had en mijn werkzaamheden dus niet goed kon uitvoeren, baalde ik als een stekker. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijfswagen, maar dan wel een nieuwe! Dit leidde mij naar de website van Financial lease en nog geen week later had ik mijn schitterende wagen al!