Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit

Vitaliteitsprogramma volgen via VitalFacts. Maak kennis met de Vitality Booster, een programma om meer energie te krijgen. Energie die je om kan zetten in power op het werk. Vooral voor leidinggevende kan dit een enorme klus zijn. Voordat zij echt de leiding over diverse medewerkers kunnen geven, moeten zij als het ware eerst in zichzelf kunnen geloven. Geloven dat zij de kennis en de capaciteiten hebben om de leiding te nemen en deze ook te geven.

Deelgenomen een het vitaliteitsprogramma

Deze uitdaging ben ik een tijd geleden aan gegaan. Via mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al meer dan 25 jaar werk, kreeg ik een geweldige kans. De kans om de leiding te nemen over de afdeling waar ik al deze jaren met veel plezier heb gewerkt. Best wel een lastige stap. Want mijn collega’s werden ineens mijn personeel. Sommige mensen keken mij hierdoor niet meer aan en andere waren juist heel erg enthousiast.

Om zelf nog sterker in mijn schoenen en dus in deze functie te staan, heb ik via VitalFacts deelgenomen aan het programma Vitaal Leiderschap. Hier leerde ik mijzelf kennen en ook hoe ik het beste met mijn personeel om kon gaan. Hier heb ik diverse zaken geleerd, als ook speciale gesprekstechnieken en vaardigheden. Hiermee heb ik geleerd om als leidinggevende een goed gesprek met mijn team te kunnen voeren.