VDH safes staat voor veiligheid

VDH safes in sinds 1957 actief als producent en importeur van inbraak- en brandwerende brandkasten en kluizen. Koopt u een kluis bij VDH safes dan kiest u voor zekerheid.

Al tientallen jaren levert VDH safes nieuwe en gebruikte kluizen aan uiteenlopende klanten. Zo hebben zij bijvoorbeeld geleverd aan financiële instellingen, overheidsorganisaties, (inter)nationale retailers, juweliers maar ook aan kleine ondernemingen en particulieren. VDH safes heeft een kluis voor iedereen!

Al een aantal jaar heb ik een eigen juwelierszaak en het is daarom belangrijk dat alle juwelen goed opgeborgen worden tegen inbraak. Ik heb direct een kluis gekocht toen ik mijn juwelierszaak opende maar deze is helaas te klein geworden en verouderd. Ik wilde daarom een nieuwe kluis die gemaakt is met de nieuwste en beste techniek en ook nog groot genoeg is voor alle juwelen.

Een vriend had mij ooit verteld over VDH safes en had er zelf zeer goede ervaringen bij. Zo vond hij de klantenservice erg positief en het product is van zeer hoge kwaliteit. Ik had daarom besloten om zelf ook een kluis op maat te kopen bij VDH safes. Ik heb het bedrijf opgebeld en verteld wat voor een kluis ik graag wilde kopen. Een paar weken later stond de kluis voor mijn neus in de juwelierszaak. Hij is precies zoals ik had aangegeven!

Waarin is VDH safes gespecialiseerd?

  • VDH safes heeft een ruim assortiment aan gebruikte kluizen.
  • Een professionele afdeling om elk kluis probleem op te lossen.
  • Kluizen op maat laten maken.