Ruimtekort oplossen

Ruimtetekort is een veelgehoord probleem bij bedrijven. Hoe groot het magazijn ook is, soms past gewoon niet alles er meer netjes in. Als producten door elkaar staan komt het ook de efficiëntie van je bedrijf zeker niet ten goede.


Kies voor een systeemvloer

Als je niet kunt uitbreiden in de breedte (door bijvoorbeeld een hal te vergroten) kun je ook kiezen voor een oplossing in de hoogte door middel van een systeemvloer. Een dergelijke vloer wordt aangelegd boven de bestaande vloer zodat je de ruimte daar dubbel kunt benutten.
Aanleg van de vloer

Het aanleggen van een systeemvloer kun je laten doen door een erkend bedrijf zoals bijvoorbeeld Anera BV. Ze kijken wat de mogelijkheden en wensen zijn, maken op basis daarvan zelf de vloer en komen deze ook aanleggen in jouw bedrijf. Ze lassen, walsen en coaten de vloer maar kunnen deze ook nog afwerken zoals jij wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een trap of leuning (wel zo veilig als je in de hoogte werkt) maar ook het aanbrengen van een kleurtje dat bij jouw huisstijl past behoort tot de mogelijkheden.
Alle maten mogelijk

Een systeemvloer wordt gemaakt van profielen die je in elkaar schuift. Op deze manier is het mogelijk om alle maten vloeren te creëren, of dat nu een kleine of grote vloer is. Doordat de vloer flexibel is kunnen er ook grote oppervlaktes in één keer meer overspannen worden en blijft de vloer toch stabiel en sterk genoeg om het gewicht dat erop komt te liggen te kunnen dragen.