Postma Kunststof tanks in verschillende maten

De Postma Kunststof tanks zijn er in diverse soorten en maten te verkrijgen. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1983 en is in de loop van de jaren enorm gegroeid. Veel bedrijven en ook particulieren hebben de weg naar dit bedrijf al gevonden. Ook de boeren in de omgeving hebben al diverse opslag vaten hier besteld. Deze worden gebruikt om het vee van water te voorzien. Maar ook worden diverse modellen gebruikt om vloeibare producten in op te slaan. Een speciaal gemaakte tank is bijvoorbeeld de pillow tank. Hier worden vloeistoffen in opgeslagen en vervoerd.

Heel veel mogelijkheden bij Postma Kunststof tanks

Omdat wij als bedrijf al vaker een bestelling bij Postma hebben gedaan en daar zeer tevreden over zijn, zijn wij hier nu weer terecht gekomen. Deze keer waren wij op zoek naar de mogelijkheden van septic tanks. Wij weten dat deze worden gebruikt om de toiletafvoer en ander vervuild water af te voeren. Maar wat wij niet weten is hoe groot deze tank zal moeten zijn als wij die in gebruik gaan nemen. Zo hadden wij ook nog meer vragen, waar wij geen antwoord op wisten en daarom hebben wij contact gezocht met Postma.

Inmiddels hebben wij twee septic tanks besteld en ook al in gebruik genomen. Dankzij de goede hulp die wij hebben gekregen, wisten wij wel model heet beste bij ons bedrijf zal passen. Want er zijn hier zoveel modellen van, dat je beter een expert om raad kan vragen. De service en de snelle levering van de tanks verdient zeker een dikke pluim!