Mooie vintage stoel bestellen

Altijd al fan geweest van antiek en vintage meubels en heb je een nieuwe stoel nodig, dan kan je deze vintage stoel bestellen op de website van Super Seat. Super Seat is een bedrijf die vele stoelen verkoopt in allerlei vormen en maten. Ze hebben een hele brede collectie aan stijlen van de stoelen. Ze hebben een collectie aan vintage stoelen, Horeca stoelen, Design stoelen en nog veel meer. Ze hebben stoelen in allerlei verschillende prijs categorieën. De mensen van Super Seat hebben veel ervaring in stijlen en verschillende kwaliteit van stoelen. Ze kunnen je advies geven over wat er mooi is en waar je op moet letten voor jou. 

Meer dan een vintage stoel

Ze hebben naast allerlei verschillende stoelen ook nog tafels en ander meubilair. Deze meubels hebben allerlei verschillende stijlen en prijsklassen. Ze hebben terrastafels, vintage tafels, café tafels, klaptafels, statafels, horeca tafels, eettafels en nog aparte artikelen zoals een tafelblad en nog veel meer. Ze hebben ook nog Barren, Banken, Horeca banken, podiumdelen, keukenapparatuur en een lounge collectie. Dit is heel veel voor 1 bedrijf. Ze hebben deze collectie door de jaren heen opgebouwd en hier zijn ze heel trots op.

Opkopen en inruil

Bij Super Seat kan je ook je meubels verkopen voor een goede prijs. Ze zijn altijd geïnteresseerd in 2e hands artikelen en meubilair. Ze kunnen je hele meubilair opkopen. Samen gaan jullie dan een goede prijs afspreken waar je allebei tevreden over bent.