Gratis CRM bij administratieprogramma

Met Yoursminc kan je behalve boekhouden ook de facturering en CRM administreren en uitvoeren zonder extra kosten, dus gratis.  Het is een all-in-one programma voor deze drie onderdelen van de bedrijfsadministratie. Dus of je nu kosten of inkomsten wilt boeken, kwartaaloverzichten wilt uitdraaien, een factuur aanmaken of aan klantmanagement wilt doen, je hebt aan een programma voldoende. Dat is prettig, overzichtelijk en scheelt een hoop gezoek en switchen tussen verschillende programma´s.

Yoursminc heeft tevreden klanten

Yoursminc is speciaal gemaakt als laagdrempelig, eenvoudig totaalprogramma.  Sinds de start in 2013 is het aantal tevreden afnemers in België gegroeid naar duizenden gebruikers. De klanttevredenheidsscore ligt hoog, met een 8.8. Ondernemers waarderen de besparing van geld, tijd en energie door het gebruik van het programma. En het maakt allerlei administratieve en fiscale verplichtingen minder zwaar en simpeler.

Eenvoudig BTW aangifte doen

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de BTW aangifte in België. Met behulp van de online administratie kan je de aangifte eenvoudig voorbereiden en digitaal indienen met intervat.   Daarnaast kan je met het programma ook andere aangiften voorbereiden. Verder kan je tussentijds overzichten en rapportages uitdraaien, nog voor het einde van het boekjaar. Zo weet je altijd de stand van zaken.

24/7 en online in te zien

Niet alleen op kantoor, maar ook op weg naar huis, naar een klant, naar een vergadering kan je je bedrijfsgegevens inzien. Ook buiten kantoortijden. Hierdoor ben je altijd op de hoogte en heb je alle informatie bij de hand, voor jezelf en anderen. Ook kan je last/minute mutaties invoeren, waardoor het systeem ook up-to-date blijft.

Kosten vallen mee

Voor een vaste maand- of kwartaalprijs beschik je over een online boekhoud- facturerings- en CRM programma. De basisversie kost E 9.95 per maand en de meest uitgebreide versie E 19.95 per maand. Voor dat bedrag beschik je over alle programmamogelijkheden, inclusief abonnementen, uren- en projectadministratie.  Je kunt dit pakket eerst drie maanden uitproberen. Dat is gratis. Meer informatie is te vinden op de website www.yoursminc.be.