Een heftruckcertificaat zorgt voor werk!

certificaat

heftruckcertificaatHet onderwerp van vandaag: heftruckcertificaat zorgt voor werk. Ik ga het hier vandaag over hebben omdat ik veel verschillende klanten heb uit verschillende branches. Pas geleden kwam een klant bijvoorbeeld naar me toen en hij vertelde me dat hij opzoek was naar heftruckchauffeurs. Er zijn tegenwoordig namelijk veel mensen die geen werken hebben, het is dan in ieder geval nog fijn dat er in een magazijn gewerkt kan worden.

Mijn klant vertelde me dus dat hij nog opzoek was naar werknemers. Deze werknemers zouden hun heftruckcertificaat dan moeten halen en hij vertelde me dat hij hier wel een goed adres voor had. Bij rijschool Wesseldijk is het namelijk mogelijk om een cursus te volgen zodat je dit certificaat in een keer haalt. Mijn broer heeft geen werk en dit leek mij nou echt iets voor hem. Ik besloot daarom om hem hierover te vertellen en dit leek hem wel wat. Hij besloot daarom om contact op te nemen met de rijschool.

Een top cursus!certificaatheftruck

De cursus heeft ervoor gezorgd dat hij zijn certificaat in een keer gehaald heeft. Hij vertelde dat de rij instructeur veel goede tips gaf en dat het eigenlijk gewoon leuk was om les te krijgen.

Hij is inmiddels al aangenomen voor de baan en hij kan nu eindelijk trots vertellen dat hij een baan heeft. Buiten dat heeft hij nu een certificaat, dit is altijd handig voor als hij niet meer bij dit bedrijf zou kunnen werken, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit!