De incassobureau no cure no pay

Bill incasso

Bill incassoHelaas komt het zo nu en dan wel eens voor dat een klant niet wil betalen. Wanneer dit voorkomt moet u als ondernemer zijnde goed handelen. Ikzelf maak dit minimaal eens per maand mee. Persoonlijk stuur ik zelf meestal eerst drie facturen voordat ik een deurwaarder of incassobedrijf gaan inhuren. Maar helaas vroegen de meeste incassobedrijven veel geld, en jarenlang heb ik veel geld betaalt incassobureau’s, totdat ik terecht kwam bij het incassobureau no cure no pay.

Nu denkt u wat is een incassobureau no cure no pay? Nou Billincasso is een bedrijf dat ervoor zorgt dat klanten betalen. Als eerste sturen zij waarschuwingsbrieven en openstaande facturen, wanneer hier niet op gereageerd wordt komt er een deurwaarder aan te pas. Als het de deurwaarder ook niet lukt om geld te verhalen bij de klant hoef ik niks te betalen aan Billincasso. Zodoende nam ik het besluit om Billincasso mijn openstaande facturen te laten regelen. Simpelweg omdat ik alleen hoef te betalen wanneer er geld verhaald is bij de klanten!

Bill incasso

Goede samenwerking!

De samenwerking met Billincasso verloopt soepel. Wanneer ik opdrachten heb geleverd aan de klanten en zij betalen niet, dan schakel ik Billincasso in. Dankzij Billincasso heb ik vele openstaande facturen verhaald gekregen. Hierdoor verhoogd mijn omzet dus ook, want als een klant niet betaald kan ik dit niet bij de omzet op tellen.

Wilt u facturen verhalen bij klanten die niet betalen? Dan is de no cure no pay aanpak van Billincasso een aanrader voor u!

Aanrader