Adverteren op linkedin doe je met Lin Leads

Adverteren op LinkedIn kan moeilijk zijn als je niet weet waar en hoe je moet beginnen, gelukkig is Lin Leads er voor je om je te helpen met de verschillende aspecten van het adverteren op linkedin. Met veel kennis over de jaren heen kan het bedrijf jou gegarandeerd helpen met je Advertenties plaatsen op LinkedIn. Met grote of kleine campagnes heeft het bedrijf altijd wel een goed idee dat binnen jouw budget valt.

Waarvoor zijn advertenties op LinkedIn goed voor?

LinkedIn is een website waar steeds meer bedrijven werknemers op zoeken, dit is dan ook snel gedaan want ze kunnen je werkervaring zien, en zo zien ze vrij snel en gemakkelijk of jij geschikt bent voor de baan die hun te bieden hebben. Met advertenties wordt jij vaker gezien door bedrijven die zoeken naar iets wat jij hebt, en is de kans dat je een nieuwe baan zoekt stukken sneller.

Klantenservice van LinLeads

De klantenservice van LinLeads is een klantenservice waar andere bedrijven van kunnen leren. Het is toegankelijk, vriendelijk en het valt echt op tussen andere bedrijven. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt over wat LinkedIn precies is, dan sturen ze je niet naar de eerste de beste Wikipedia pagina, maar geven ze je op een zo vriendelijk mogelijke manier een antwoord waar je wat aan hebt. Contact leggen met de klantenservice is verrassend makkelijk, je hebt het zo gepiept. Als je even naar de site gaat is er een chatservice waar je contact mee kan nemen, een mail adres die je kan mailen en een telefoonnummer die je kan bellen.