Tip: de bijzonder voordelige relatiegeschenken van Maxilia

63Vandaag wilde ik even stilstaan bij de relatiegeschenken van Maxilia, die je bijzonder voordelig aan kunt schaffen en waarmee je een goed middel in handen hebt je bedrijf te promoten. Natuurlijk is dat wat we allemaal willen, het is inherent aan het ondernemen – en je doet er goed aan hierin een strategie te bepalen.

Al meer dan 25.000 klanten die voor de promotieartikelen van Maxilia gaan

maxilia-logoAl eerder stond ik stil bij verschillende takken van Maxilia, want het bedrijf is onderverdeeld in verschillende divisies. Zo heb je aparte dochterbedrijven die zich met een soortement artikel bezighouden. Te denken valt hier aan een tak van het bedrijf dat zich heeft toegelegd op het verkopen van bidons en een andere tak die zich bezighoudt met bijvoorbeeld pennen. Deze hebben alle aparte websites, zoals respectievelijk Max Bidons en Max Pennen. In plaats van op dit soort afzonderlijke bedrijven in te zoomen, hoewel ik met vele hiervan in aanraking ben geweest door de uitstekende artikelen die geleverd worden, besloot ik hier eens iets over het moederbedrijf te vertellen. Maxilia bestaat nu enkele jaren en groeit nog elk jaar, met een percentage van rond de zestig – een unicum in tijden als deze en slechts enkele bedrijven gegeven. Ik denk dat hun kracht ligt in het bieden waar de klant behoefte aan heeft – en daar kunnen we allemaal nog iets van leren.

6Je kunt bij Maxilia als afnemer namelijk kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende producten die je vervolgens volledig kunt laten personaliseren. Ben je inderdaad op zoek naar bidons bijvoorbeeld, dan vind je daar bij Max vele verschillende soorten in en bovenal verschillende manieren deze aan jouw huisstijl aan te passen. Door de schaalvergroting die het bedrijf opzoekt, weten zij bovendien tegen altijd de laagste prijs te leveren, zonde verlies van kwaliteit. Met de instandhouding van de beste technieken en machines levert Maxilia prachtige producten af en weten ze het tegelijkertijd goedkoop te houden. Het mag dus niet verbazen dat ik een van de 25.000 afnemers ben van relatiegeschenken van Maxilia.