Op Max Tassen laat ik mijn tassen bedrukken

logo (9)

Ondernemers die actief zijn in de retailbranche en een fysieke winkel hebben, hebben wellicht al eens gedacht aan plastic tassen bedrukken. Ik zou je, indien je dit van plan bent, willen aanraden om dit via de website van Max Tassen te doen. Wist je trouwens dat zij tot een grote organisatie op relatiegeschenken gebied behoren? En, dan heb ik het natuurlijk over Maxilia, waar je niet alleen tassen kunt laten bedrukken. Je kunt er ook terecht voor het laten bedrukken van aanstekers, of wat dacht je bijvoorbeeld van petjes met het logo van jouw onderneming erop? Bekijk ook eens de onderstaande afbeeldingen. Zij komen van de website van maxtassen.nl.

45566_25776_108ps01_geel

Bekijk vandaag nog de website van maxtassen.nl en laat je verbazen over de vele voordelen die aangeboden worden bij iedere bestelling. Gegarandeerd dat er iets bij zit dat jouw interesse opwekt.

45563_navy

Goedkope plastic draagtassen besteld

Ze zijn niet voor niets online een van de grootste partijen in relatiegeschenken. Je krijgt namelijk standaard een aantal voordelen geboden. Want, wat vind je bijvoorbeeld van het feit dat je bij jouw bestelling een gratis blanco sample krijgt? Ook een gratis drukproef en gratis logo service ontbreekt niet bij jouw bestelling. Verder mag je zelf jouw korting bepalen. Ook wordt je bijgestaan door een persoonlijke specialist. Via de website van maxtassen.nl wordt je bij vragen van hulp en deskundig advies voorzien door de specialist Johan. Hij zorgt ervoor dat je de juiste tas vindt. Bekijk vandaag nog hun website voor de aanbiedingen. Je ontvangt  15 % korting.