Bidons bedrukken bij Maxbidons.nl

logo (7)

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor je werknemers of leuk promotiemateriaal zoekt voor een evenement, dan is het bedrukken van bidons bij Maxbidons.nl wellicht iets voor jou. Maxbidons.nl is een online aanbieder van bedrukte bidons, die jou kan helpen om snel en eenvoudig bidons te laten bedrukken met jouw logo, tekst of reclameboodschap. Leuk als promotiemateriaal, maar ook leuk om cadeau te geven aan werknemers, collega’s en zakelijke relaties.

100002_14

Verschillende soorten bidons

Of je nu maar enkele bedrukte bidons nodig hebt en deze dus in kleine oplage wil bestellen, meerdere bidons wil bedrukken of eigenlijk niet te veel geld wil uitgeven aan jouw bidons: alles is mogelijk bij Maxbidons.nl. Zo is het mogelijk om vanaf 25 stuks bidons te bestellen, maar ook om grote oplagen van jouw bedrukte bidons met eigen ontwerp te bestellen. En is je budget niet te groot maar wil je toch een leuke bedrukte bidon, dan zijn er zelfs al bidons te bestellen vanaf 0,75 euro.

 

Altijd een gratis drukproef

Natuurlijk is het moeilijk in te schatten hoe jouw bedrukte bidon er precies uit komt te zien. Ook als je deze zelf ontwerpt en dus zelf kan bepalen wat er op de bidon komt te staan, weet je nooit precies hoe de bidon eruit ziet als deze eenmaal gedrukt is. Daarom krijg je bij bidons bedrukken bij Maxbidons.nl altijd één gratis drukproef, om snel en gemakkelijk te zien hoe jouw bedrukte bidon eruit komt te zien als deze helemaal klaar is.

306_13593_tacx_shiva_bottle_pro_team_750cc_tinkoff_saxo_2014