Heftruck opleiding voor mijn werk

wesseldijk-logo

Al een tijdje ben ik werkzaam in een groot magazijn van een grote drogisterij keten. Mijn werkgever vond dat ik mijn werk altijd goed en snel uitvoerde. Om deze reden heeft hij mij een nieuwe functie aangeboden namelijk het bedienen van de heftruck. Helaas heb ik nog nooit een heftruck opleiding gevolgd om dit werk te kunnen doen. Mijn werkgever heeft mij daarom aangeboden om de heftruck opleiding voor mij te betalen, omdat zij mij een betrouwbare en hardwerkende werknemer vinden.

Op zoek naar een heftruck opleidingwesseldijk-5014re2

Van mijn werkgever had ik de keuze gekregen om zelf op zoek te gaan naar een goede heftruck opleiding of dat zij dit zelf voor mij zouden doen. Het leek mij wel wat om op zoek te gaan naar een goed bedrijf die mij kon opleiden en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan.

wesseldijk-4567Nadat ik verschillende ervaringen van mensen op het internet had gelezen kwam ik er achter dat Wesseldijk goed stond aangeschreven. Deze opleider bood eigelijk alle opleidingen aan die met het besturen van een voertuig te maken hebben.

Omdat ik zo enthousiast was over deze opleider heb ik besloten om contact op te nemen om te kijken of deze voldeed aan de eisen. Nadat al mijn vragen beantwoord waren heb ik Wesseldijk voorgelegd bij mijn werkgever.

Mijn werkgever was enthousiast en daarom ga ik volgende week beginnen met mijn heftruck opleiding. Het lijkt mij ontzettend leuk om te doen, omdat ik dit altijd al had willen doen.