Een veelzijdige baan als administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je breed inzetbaar. Verschillende afdelingen van bedrijven hebben namelijk een administratief medewerker in dienst. Jouw taken bevinden zich aan de administratieve en ondersteunende kant van een bedrijf. Op een werkdag zul je klanten onthalen, de telefoon aannemen om vervolgens iemand naar de juiste persoon door te verbinden. Daarnaast zul je verslagen gaan uittypen en een vergaderzaal in orde maken.

Maar denk ook aan het opstellen van facturen en het verwerken van bestelbonnen. Een administratief medewerker is eigenlijk onmisbaar binnen elke organisatie.

Takenpakket en kwaliteiten

Voor dit beroep is het belangrijk dat je zeer nauwkeurig bent. Je werkt over het algemeen in een team, waarbij er van jou verwacht wordt dat je goed kunt samenwerken. Je kunt resultaatgericht werken en hebt een sterk organisatievermogen. Als administratief medewerker krijg je een vaste werkplek en over het algemeen heb je regelmatige werkuren. Jouw plek binnen de organisatie valt altijd onder een verantwoordelijke. Van diegene krijg jij de opdrachten en bij diegene kun je terecht met opmerkingen of vragen.

Maak jij de keuze voor een nieuwe start?

Herken jij jezelf hierin? Word je er warm en blij van? Misschien ben je hartstikke uitgekeken op je huidige baan. Of ben je klaar met een opleiding, maar kun je nog altijd geen werk vinden. Fabius Opleidingen biedt mensen een groot aanbod aan opleidingen. Dit zijn meestal opleidingen van korte duur. Over het algemeen niet langer dan een jaar. De frequentie van de lessen is voor veel mensen goed te combineren met hun huidige leven. Nieuwsgierig? Bij Fabius Opleidingen kun je een opleiding tot administratief medewerker volgen. Wacht niet langer en meld je aan!