Schadevergoeding whiplash

Schadevergoeding whiplash is normaal door de verzekeraars vastgesteld op een bedrag van maximaal €10.000 per schadegeval. Vaak nemen mensen hier genoegen mee, omdat zij niet weten dat hier meer mogelijk is. Gelukkig heb ik destijds contact gehad met een advocaat van de SAP. Deze heeft een veel en veel groter bedrag kunnen regelen, puur omdat deze advocaat wist waar precies de mogelijkheden zaten. Zo heeft hij  een eigen strategie voor mensen die een whiplash hebben opgelopen hebben. Het is dan ook belangrijk om nooit het aanbod van een verzekeraar te accepteren. Schakel altijd een advocaat in, wanneer er bij een ongeluk sprake is van letselschade. 

Goede schadevergoeding whiplash gekregen

Een aantal jaar geleden heb ik een ongeval gehad en hierdoor whiplash opgelopen. Een paar weken na dit ongeval had ik het idee dat ik last van flinke spierpijn had, maar de klachten werden alleen maar erger. Uiteindelijk kreeg ik krampen in mijn armen en andere klachten. Meteen had ik in de gaten dat dit foute boel was en heb de SAP advocaat om hulp gevraagd.

De tijden die volgden waren alles behalve prettig. Ik kon mijn werkzaamheden niet meer uitvoeren en moest hierdoor ontslag nemen. Behalve mijn ontslag kon ik veel meer dingen niet meer doen en dit resulteerde dat ik vaal alleen thuis zat. Gelukkig heeft de advocaat mij goed geholpen met het vaststellen van een vergoeding van de schade. De SAP advocaat heeft gelukkig veel kennis in dit soort zaken en daar heb ik gelukkig veel profijt van gehad.