Ontdek de meerwaarde in groen van BTL.nl

BTL.nl is de groene aannemer die adviseert, realiseert en ingezet wordt voor bomendiensten. Met het adviesbureau denkt BTL mee en adviseert om groen te waarborgen in de verstedelijkte omgeving. Als aannemer levert BTL Realisatie vakmanschap om een buitenruimte groen in te richten. De bomendienst houdt zich bezig met het onderhoud van bomen en behandeling van ziektes. Verder kan de bomendienst ook adviseren in complexe boomvraagstukken bij de herinrichting van een wijk bijvoorbeeld.

De 5 groene garanties van BTL.nl

BTL werkt daarbij vanuit 5 garanties om een groener leven in een natuurrijke omgeving waar te maken. In de eerste plaats garandeert BTL een meerwaarde in groen. Dit zorgt voor een prettiger woon- en werkomgeving. Groen geeft meerwaarde aan de leefomgeving van bijvoorbeeld een zorginstelling. Maar ook voor vastgoed geeft BTL met groen een extra toegevoegde waarde. BTL kan zo als adviseur, als aannemer of als beheerder bijdragen aan de meerwaarde van groen. Garantie 2 is dat BTL er altijd is voor een reactie. Met hoeveel verschillende afdelingen en partners er ook wordt samengewerkt. Als BTL een project of opdracht aanneemt, is er een duidelijk aanspreekpunt. Deze is bereikbaar voor vragen. Heldere communicatie is een van de garanties in de samenwerking met BTL. 

Garantie nummer 3 is dat BTL adviseert, realiseert of onderhoud vanuit een expertise van meer dan 50 jaar in het groen. BTL heeft een ecologisch adviesbureau wat zich bezig houdt met groene vraagstukken en kan bijdragen aan een vergroening van de steden. Ook in onderhoud van vegetatie en bomen heeft BTL naast een lange ervaring ook de kennis van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van bestrijding van ziektes. Want BTL werkt vanuit ervaring en met een blik op de toekomst. Dit is namelijk de vierde garantie die een samenwerking met BTL geeft: gaan voor toekomstgerichte oplossingen. Ten slotte de laatste garantie die BTL bij aanname van een opdracht geeft: geen meerwerk bij een design & construct project. De kosten worden vooraf helder en duidelijk voorgelegd. Zodat er nooit achteraf extra betaald moet worden.