Domeinnamen kopen

dedicated-servers domeinnaam-forwardingMet het internet tijdperk heeft vrijwel iedereen wel een eigen website of meerdere domeinnamen in bezit. Er is dan ook veel geld te verdienen in domeinnamen kopen en verkopen. Maar hoe werkt dat precies en waar kun je nu het beste domeinnamen kopen?

 wordpress (1)

Domeinnamen kopen, veel geld verdienen

 

Domeinnamen kun je een beetje vergelijken met een straatadres, waarmee bezoekers eenvoudig kunnen onthouden. Veel domeinnamen zijn gebaseerd op populaire zoekwoorden waar veel bezoekers maandelijks op zoeken. En daarmee kun je veel geld verdienen.

 

Domeinnamen die zoekwoorden hebben waar maandelijks veel op gezocht wordt zijn erg in trek bij webmasters en andere enthousiastelingen die websites hebben. Er valt namelijk veel geld te verdienen met deze domeinnamen als websites, maar ook wanneer je de domeinnamen los gaat verkopen.

 

Om bijvoorbeeld een voorbeeld te noemen; vorig jaar is een ebola gerelateerde domeinnaam voor 250.000 dollar verkocht aan een organisatie. Dit geeft alleen maar aan hoeveel geld je ermee kunt verdienen. Lees hier meer over domeinnamen kopen op onze website en bespaar veel geld.