Veel prints voor weinig geld bij printerinktshop

row of used laser toner cartridge

Het duurste bij het afdrukken van je documenten op een printer is de inkt. Als je een printer koopt zitten daar altijd enkele cartridges bij en daarmee werkt je nieuwe printer fantastisch. Bij printerinktshop kun je nieuwe cartridges kopen die net zo goed werken, maar voor een lagere prijs. Op de website noemt printerinktshop zich de goedkoopste leverancier van printerinkt van Nederland. Dat zou best kunnen kloppen. Het prettige van de inkt bij printerinktshop is, dat de cartridges net zolang mee gaan als die van de leverancier van de printer.

De beste prints met huismerk inkt

De grootste besparing kun je bij printerinktshop doen door cartridges te bestellen met de door het bedrijf ontwikkelde huismerk inkt. Die inkt wordt in eigen beheer geproduceerd. Deze inkt voldoet uitstekend in de cartridges van vele merken printers. Bij printerinktshop zijn enkele van die merken geselecteerd en daarvoor worden de goedkope cartridges van aangeboden. Die merken zijn Epson, Brother, HP en Canon. Voor het merendeel van de modellen printers die door deze fabrikanten op de markt zijn gebracht bestaan alternatieve cartridges van printerinktshop. De huismerk inkt wordt geleverd in originele lege cartridges, die opnieuw worden gevuld.

De juiste cartridge voor je printer

Het is essentieel dat je het juiste type cartridge bij jouw model printer gebruikt. Anders werkt de printer niet. Printerinktshop heeft een tool op de website, waarmee het geen moeite kost om de juiste cartridge bij jouw printer te vinden. Dat doe je in vier stappen. Eerst kies je of je op zoek bent naar toner voor een laserprinter of naar een inktjet cartridge. Daarna kies je het merk van je printer. Als derde moet je het type printer invoeren en tenslotte vraagt het systeem om het modelnummer van jouw printer.