Tapbouten

Tapbouten of zeskantbouten zijn bouten die je in talloze verbindingen kunt gebruiken. Je draait een moer aan en zo zet je materialen vast met tapbouten. De kop is een zeskantkop, vandaar dat tapbouten ook zeskantbouten genoemd worden. Ze zijn er in verschillende materialen en diameters, maar ook in verschillende lengtes. Je vindt een ruim assortiment aan tapbouten bij Bevestigingsexpert. Daar kun je ze eenvoudig in de webshop bestellen. En als je niet weet welke tapbouten je nodig hebt voor jouw klus, gebruik je de keuzehulp op de website of check je de blogs met tips en adviezen.

Filters

Kom je er dan nog niet uit? Dan kun je ook nog bellen of mailen met Bevestigingsexpert voor advies. Je vindt in de webshop talloze tapbouten. Je kunt ze eenvoudig filteren. Bijvoorbeeld op het materiaal. Er zijn bijvoorbeeld stalen en roestvrijstalen tapbouten. Ze zijn verzinkt of thermisch verzinkt. Dit zijn al filters die je kunt gebruiken, maar daarnaast is er ook de aandrijfmaat. Dit kan van SW-5,5 tot en met SW-46 zijn. De beschikbare diameters voor de tapbouten variëren van 3 tot en met 36 millimeter. Voor de lengte is er een range van 6 tot en met 160 millimeter. De langste tapbouten zijn dus 1,6 centimeter.

Bestellen

De meeste bestellingen van Bevestigingsexpert worden de volgende dag nog geleverd als je voor 3 uur in de middag je bestelling plaatst. Soms is een product niet op voorraad. Dan duurt het langer. Je kunt dit al zien op de productpagina. Zo weet je waar je aan toe bent en waar je op kunt rekenen. De verzendkosten zijn € 6,95 tenzij je minimaal € 75 uitgeeft aan je bestelling. Dan is het gratis.