Mereveld Utrecht, ideaal voor elke bijeenkomst

Mereveld Utrecht is een ideale locatie voor bijeenkomsten. Of het nu een vergadering is, een congres, een personeelsfeest of een bruiloft; bij Mereveld Utrecht zit je altijd goed. Deze evenementenlocatie is te vinden aan de rand van Utrecht. Het is een voormalige boerderij, die in de loop der jaren is verbouwd tot zalencentrum. Mereveld heeft zes zalen tot zijn beschikking. Die zijn geschikt voor groepen van 40 tot liefst 700 gasten. De faciliteiten die beschikbaar zijn staan garant om van elk soort bijeenkomst een succes te maken, of het nu een zakelijke of particuliere bijeenkomst is.

De groene omgeving bij Mereveld Utrecht

Je kunt nog steeds zien dat Mereveld Utrecht is ontstaan vanuit een boerenbedrijf. Dat zie je niet alleen aan de opzet van de gebouwen, maar vooral door de prachtige groene omgeving. Je waant je beslist niet in de buurt van de grote stad Utrecht. Vooral bij vermoeiende en stressvolle bijeenkomsten is die groene omgeving een goede bliksemafleider. Het is bijzonder ontspannend om na een ochtend ingespannen overleg een korte wandeling te maken door de groene omgeving. Dat hoeft echter niet. Je kunt ook op een van de terrassen gaan zitten met een lekkere versnapering uit de keuken van Mereveld Utrecht.

Samenwerken en meedenken

Het succes van Mereveld Utrecht is mede te danken aan de inzet van het personeel. Wie nog nooit van deze locatie gebruik heeft gemaakt om een bijeenkomst te organiseren, doet er goed aan om een aantal dagen voor de bijeenkomst langs te gaan en je wensen met het personeel te bespreken. Vaak kunnen zij helpen om van de bijeenkomst een nog groter succes te maken. Dat kan vanwege de beschikbare faciliteiten, maar ook door delen van het programma, zoals het verzorgen van entertainment, door Mereveld Utrecht te laten organiseren.