Laat jouw waardering blijken op Nationale Secretaressedag

secret

 

Bekijk eens de website van Nationale Secretaressedag voor meer informatie rondom deze dag en cadeau tips die je op deze website aantreft. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rituals pakketten. Deze en nog meer cadeau tips staan op deze website vermeldt.

Banners-Dagvd-11

Een presentje door de werkgever laat diens blijk van waardering uiten aan die ene secretaresse die dag in en uit de assisterende taken waarneemt, waardoor de andere leden in het bedrijf zich kunnen focussen op de kerntaken. Zij of hij doet dit het hele jaar naar behoren en daar hoort een presentje bij.

secret2

Geef jouw secretaresse een attentie

Als secretaresse wil je natuurlijk graag in het zonnetje gezet worden. Het kan dan net zo zijn dat je de komende zestiende april ineens verrast wordt door je baas met een bloemetje. Wellicht dat je dit keer eens met iets anders dan een bloemetje verrast wordt, namelijk een presentje uit de webshop van Nationale Secretaressedag .com, die op haar website vele cadeau tips biedt voor jouw werkgever. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een pakket van Rituals? Zij bieden een ruim assortiment aan van pakketten die ideaal zijn voor mensen die graag een bad nemen. Heerlijk ontspannend lig je dan in bed en kun je gemoedelijk de dag doornemen. Ook voor mannen, dus ook de mannelijke assistenten, kunnen tijdens deze dag in het zonnetje gezet worden middels een van de pakketten van Rituals. Het enige wat je hoeft te doen is jouw werkgever op de website van Nationale Secretaresse dag .com te tippen, en de rest laat je aan je werkgever over.