Mijn bestelling geplaatst bij Euromanchetten.nl

Euromanchetten.nl

Vanaf het moment dat wij zijn gaan bestellen bij Euromanchetten.nl merken wij het verschil. De kwaliteit is een stuk beter dan dat wij voorheen gehad hebben. Overigens zijn de kosten om het aan te schaffen ook een stuk lager. Hierdoor hebben wij er toen voor gekozen om klant te worden bij dit bedrijf.

Euromanchetten.nl

Nieuwe producten wegens continu fouten

Voorheen kochten wij het altijd bij de groothandel. Echter waren hier steeds fouten in gemaakt of wij kregen producten die kapot waren. Daar hadden wij niks aan waardoor wij ervoor hebben gekozen om er een goed bedrijf voor te gaan zoeken die het ons kan leveren. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en vrijwel direct terecht gekomen op de website van Euromanchetten.nl. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe dat de kwaliteit hoort te zijn. Nadat een vriend van mij zijn enthousiasme had laten merken over dit bedrijf kon het niet meer fout gaan. Hierdoor heb ik bij dit bedrijf een bestelling geplaatst en werd het erg netjes en vlot bij ons bezorgd.

Euromanchetten.nl

Niks meer anders

Het moment dat ik de bestelling in ontvangst heb mogen nemen wilde ik het direct gaan testen. Gelukkig was een collega van mij nog niet begonnen met de montage. Zodoende zij wij naar dat huis gegaan en hebben de manchetten gemonteerd in de keuken. Verbazingwekkend genoeg past het perfect en sindsdien hebben wij niks meer te klagen.