De Taaltrainer helpt u om een nieuwe taal te leren

De Taaltrainer helpt u om een nieuwe taal te leren voor uw werk. Wij werken met zeer ervaren en succesvolle taaltrainers. De Taaltrainer hanteert een nieuwe formule, waarbij de allerbeste taaltrainers van Nederland onder één vlag werken.

Lessen in diverse talen

De Taaltrainer geeft lessen in diverse talen, zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Daarnaast geven wij ook trainingen Nederlands aan Nederlanders, zoals beter schrijven of foutloos spellen. Ook anderstaligen kunnen bij ons een cursus Nederlands volgen. Verder is het mogelijk om op aanvraag les te krijgen in een handelstaal.

Taaltrainingen van een hoge kwaliteit

Wij geven taaltrainingen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De ervaren trainers geven les in hun moedertaal. De Taaltrainer houdt van korte en duidelijke communicatielijnen. Als u een taaltraining bij ons volgt dan onderhoud de trainer zelf het contact met u en de eventuele opdrachtgever.

Taalcursus volgen bij De Taaltrainer?

Wilt u een taalcursus volgen bij De Taaltrainer? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of vraag een offerte aan. Wij geven de taalcursussen op diverse locaties in Nederland. Dit kan bij uw eigen bedrijf, op ons kantoor in Amersfoort of op een andere locatie.