Wist jij al dat offertes maken mogelijk is met dit online programma?

factuur opstellen

Vanaf het moment dat we ons bedrijf hebben uitgebreid, kwamen we vaak problemen tegen bij het factureren. En dat is vervelend, want als dat te vaak fout gaat verlies je gewoon klanten. Als de factuur niet compleet is of niet klopt, is dat erg vervelend voor de klant, vooral als de klant een hogere factuur krijgt dan wat hij of zij daadwerkelijk heeft aangeschaft. Daarom hebben wij recentelijk besloten dat we iets aan dit probleem wilden doen, en zijn gaan zoeken naar een programma dat ons kon helpen offertes maken snel en foutloos te doen. Als we een goed softwareprogramma konden vinden zou dat ons enorm helpen.

Er waren meerdere onderdelen die we wilden verbeteren, en wisten dus waar we naar op zoek waren. Tijdens onze zoektocht op internet kwamen er veel aanbieders naar boven, maar er waren er maar weinig die ons echt aanspraken. Online offertes en facturen maken was voor ons erg belangrijk, en niet ieder factuur programma bood die functionaliteit.

Tot we op een dag op de website van Facturatie Office terecht kwamen. Deze site bleek erg behulpzaam in onze zoektocht: er stond duidelijk informatie over de mogelijkheden en de kosten. Ook hadden we niet verwacht dat we zoveel interessante functies en opties zouden kunnen vinden in een facturatieprogramma. Het duurde dus niet lang voor we de beslissing hadden gemaakt om over te stappen naar deze nieuwe factuur software. Uiteindelijk waren er meerdere redenen die ons deze beslissing deden maken, en hieronder zal ik onder elkaar zetten welke redenen dat voor ons waren.

factuur opstellen

Dit factuurprogramma is perfect voor online offerte maken

Een van de eisen die we hadden was dat het nieuwe factuur programma in elke omstandigheid makkelijk zou werken. Ik had geen zin om me te verdiepen in de technische kanten van zo’n programma, ik wilde dat het voor zichzelf zou werken. Ook moest een online offerte maken makkelijk en snel mogelijk zijn. En dat was gelukkig ook zo.

We werken nu veel efficienter

We werken nu een tijdje met ons nieuwe facturatie programma, en we zijn heel blij met de resultaten. Alles werkt sneller en efficiënter nu, en onze offertes zijn in een mum van tijd opgesteld. In het kort:

●       We zijn ontzettend blij met dit programma

●       We werken makkelijk en snel met deze software

●       We raden Facturatie Office voor iedereen aan

Kijk voor meer informatie op de website van deze aanbieder: www.facturatieoffice.nl.