Voor lustrumreizen moet je hier zijn!

reizen

lustrumreizenPas geleden was het zo ver, mijn onderneming bestond vijf jaar! Dit wordt ook wel een lustrum genoemd. Ik ben daarom opzoek gegaan naar lustrumreizen om dit te vieren. Ik wilde mijn personeel hiermee bedanken voor al het harde werk dat ze geleverd hebben. Op het internet hoopte ik een leuke reis te vinden en dat is uiteindelijk ook gelukt.

Na goed zoeken kwam ik namelijk uit op de website van 123 incentive, dit bedrijf staat bekend om haar groepsreizen voor bedrijven. Ik had al eerder een reis geboekt via dit bedrijf en daar was ik erg tevreden over. Op de website vond ik veel leuke lustrumreizen en uiteindelijk besloot ik om een reis naar Antwerpen te boeken. Toen ik mijn personeel hierover vertelde was iedereen meteen erg enthousiast. We zouden een weekendje gaan en daar had iedereen erg veel zin in.

lustrumAlles werd goed geregeld!reizen

Het boeken bij 123 incentive is erg handig. Het breng velen voordelen met zich mee omdat eigenlijk alles voor je geregeld wordt. Voor lustrumreizen moet je dan ook echt bij dit bedrijf zijn. Wij zijn inmiddels al geweest en wij hebben echt genoten van de reis. Mijn personeel en ik hebben veel gelachen en ik denk dat ik ze goed beloond heb voor het harde werken. We zijn nu nog meer een team geworden en ik denk dat de motivatie nu nog hoger is. We zijn er weer klaar voor om successen te boeken en dat komt zeker ook door deze top reis!