Tip: administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Service

Ikzelf ben een ondernemer en dit doe ik met veel plezier. Maar het leukste vind ik het aansturen,begeleiden, verbeteren en het controleren van de werkzaamheden binnen in mijn onderneming. Helaas moet ik als ondernemer zijnde ook vele administratiewerkzaamheden regelen. Aangezien ikzelf een echte sloddervos ben op het gebied van de administratie, leek het mij een goede idee om deze werkzaamheden over te laten aan een externe administratieve dienstverlening. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen no time kwam ik dan ook terecht bij hoog aangeschreven administratieve dienstverlening.

Op de website van dit bedrijf werd vermeld dat dit bedrijf zichzelf heeft gespecialiseerd in vele werkzaamheden. Zie hieronder de specialisaties:

  • Boekhouding
  • Administratie
  • Rapportages opmaken

Na het zien van deze specialisaties wist ik dat dit het juiste adres was voor mij!

Administratieve dienstverlening

Geweldige samenwerking!

Tijdens het eerste contact had ik een aantal vragen over de maandelijkse kosten. Deze kosten waren naar mijn mening zeer voordelig. Vandaar het besluit om al mijn administratiewerkzaamheden over te dragen aan dit externe bedrijf. Nu enkele maanden verder kan ik u vertellen dat dit een goede keuze is geweest. Voor een schappelijk tarief worden alle administratiewerkzaamheden netjes en secuur bijgehouden. Er worden geen fouten meer gemaakt in de administratie en dat zorgt natuurlijk voor rust. Maar naast deze rust heb ik nu ook meer tijd te investeren in het verbeteren van mijn onderneming. Ik zie dan ook alleen maar positieve punten aan deze geweldige samenwerking!

Wilt u uw administratiewerkzaamheden overdragen aan een extern bedrijf? bekijkt u dan de bovenstaande website!

Hulp