Leuke ideeën met opbergstellingen

magazijninrichting

Je hebt opbergstellingen. Misschien heb je wel te veel, en vraag je je af: Wat moet ik er mee doen? Je kan ze verkopen, of ze weg plaatsen totdat ze weer nodig zijn, maar je kan ook creatief zijn. Opbergstellingen zijn voor voorwerpen erop zetten, maar dat is de gemaakte functie. Je kan ze ook gebruiken voor het plaatsen van advertenties, schermen en nog veel meer. Het doel is om de stelling te gebruiken in de leukste manieren. Dus in deze tekst vertel ik je alles over de creativiteit die je kan behalen met een opbergstelling.

Decoratie

Opbergstellingen zijn niet klein, je kan er veel op doen en dus ook decoratie! Is het binnenkort weer Halloween? Sinterklaas? Kerstmis? In dat geval is het tijd om de decoraties tevoorschijn te halen, en wat is een beter idee dan het hergebruiken van een opbergstelling die niet veel gebruikt wordt? Om te weten hoe je het gaat decoreren moet je eerst bedenken en bekijken wat je hebt. Als je geen slingers hebt kan je geen slingers gebruiken. Is de thema advertenties? Dan kan je foldertjes plaatsen die klanten kunnen meenemen. Is de thema Halloween? Dan kan je pompoenen met gezichtjes plaatsen. Zo zijn er erg veel ideeën!

Producten

Wil je toch alleen producten op de opbergstelling plaatsen? Dan moet je je bedenken wat er wel op kan. Zijn er producten die klanten graag willen of kopen? Misschien kan je dan de opbergstelling ergens duidelijk zichtbaar in de winkel plaatsen en daarop die producten neerzetten. Je kan ook wat minder bekende producten erop plaatsen. Je zou het niet verwachten, maar het zien van een product heeft een groot invloed op de klant. Klanten gaan vaak nog wat producten extra kopen naast het product wat ze nodig hebben, en dat doen ze met producten die ze zien. In conclusie? Maak de kast zo leuk zichtbaar mogelijk.