Laat jouw merkregistratie uitvoeren door Bouma

Merkregistratie: voor elk nieuw merk is het van groot belang dat dit gedaan wordt. Ook voor oudere merken is het goed om te checken of een merk überhaupt wel geregistreerd is. Het kan namelijk behoorlijk vervelende consequenties hebben wanneer dit nooit is uitgevoerd. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat iemand er met jouw merk vandoor gaat. Daarnaast kunnen mensen gebruik maken van je merk zonder hiervoor aan jou toestemming te vragen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het aan te raden om jouw merkregistratie te laten uitvoeren door Bouma. 

Merkregistratie door Bouma

Merkregistratie is dus van groot belang. Hierdoor heb je meer rechten, mocht iemand besluiten om je op een juridische wijze aan te vallen. Immers staat je merk geregistreerd, waardoor het merk van jou is. Anderen zullen, als ze jouw merk willen gebruiken, eerst toestemming moeten vragen voordat ze het merk mogen gebruiken. Ook voor oudere merken is het aan te raden om te checken of ze geregistreerd staan.

Daarnaast kan Bouma je bedrijf, naast merkregistratie, op andere manieren helpen. Ten eerste kan deze organisatie een merk onderzoek voor je uitvoeren. Hierbij wordt nagelopen of er niet al iemand anders is die gebruik maakt van het merk en deze ook geregistreerd heeft. Immers komt het vaker voor dat bedrijven voor dezelfde naam opteren. Ook een door jou ontworpen projecten kan beschermd worden dankzij de werkzaamheden van Bouma. Tot slot kan Bouma octrooien voor bepaalde methodes of technische aspecten van een project voor je regelen.