Hijink Advocaten voor de beste letselschadeadvocaat in Nijmegen

Logo Heijink

Ben je op zoek naar letselschadeadvocaat Nijmegen om een goede advocaat te vinden die jouw hulp kan bieden met het verkrijgen van een vergoeding door het letsel dat jij hebt opgelopen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Hijink Advocaten. 

Zeer goede reviews van voorgaande klanten

Een aantal dagen geleden stond ik met mijn auto voor een stoplicht toen er plotseling een auto achterop mijn auto reed. Door de aanrijding was mijn auto kapot gegaan en had ik erg veel last gekregen van mijn nek. Daarom was ik toen ook voor de zekerheid naar het ziekenhuis gegaan voor een controle In het ziekenhuis kwamen de doktoren tot de conclusie dat ik een whiplash had. Ik ging toen direct op het internet op zoek naar letselschadeadvocaat Nijmegen om een goede advocaat te vinden die mij kon helpen. Door het letsel dat ik had opgelopen kon ik namelijk voor een onbepaalde tijd niet meer werken en moest ik onder ander naar een fysiotherapeut. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende advocatenkantoren had bezocht kwam ik terecht op de website van Hijink Advocaten. De website sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen. 

oscar-hijink

Zeer tevreden voor de uitstekende hulp van een van de advocaten van Hijink Advocaten 

Ik kon al erg snel terecht voor een afspraak dat ik telefonisch contact had opgenomen. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over het ongeluk en het opgelopen letsel. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben super tevreden over de uitstekende hulp en vergoeding die ik heb ontvangen.