Een hippe werkomgeving

zit sta bureau elektrisch

Een werkomgeving moet efficiënt zijn ingericht, comfortabel zijn en de productiviteit bevorderen. Dit is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is. Een ruimte moet er ook aantrekkelijk uitzien en uitnodigen om te werken. Het moet fijn zijn om er te verblijven, zeker voor langere periodes. Het werk achter een computer kan best saai worden en de zithouding laten verslappen. Een zit sta bureau is een goede toevoeging aan een interieur om het minder eentonig te maken. Ook als je geen zin meer hebt om te zitten kan je nog aan het werk, maar dan staand. Dit is ook nog eens beter voor je rug.

Alles past bij elkaar

Een hippe werkruimte is meestal ingericht naar een bepaalde stijl. Denk aan urban jungle met veel planten en industriële materialen of juist wat meer retro met kleur. Een goed kantoor is goed verlicht of maakt goed gebruik van het natuurlijke licht. De kleuren van de muren en het plafond spelen natuurlijk ook een grote rol in de sfeer die wordt gecreëerd. Donkere kleuren motiveren minder dan frisse heldere kleuren. Je wil natuurlijk dat niet alleen de kleuren van de muren en de vloeren matchen. Het liefst is de ruimte een goed geheel, waarbij alles op elkaar is afgestemd.

Kleuren van het bureaublad

Om ook de bureaus te laten matchen met de muren is het handig om het bureaublad in een kleur te kiezen die past bij de muren of juist de attributen van de ruimte. Het zit sta bureau onderstel kan dan ook weer in een andere kleur zodat het helemaal bij elkaar aansluit. Eenheid is altijd een goede zet wanneer er wordt gezocht naar een goede inrichting van een ruimte. Zeker met mensen die allemaal hun bureau anders inrichten is het belangrijk dat in ieder geval de basis hetzelfde is. Zo vormt het toch een samenhangend geheel.