Drupal is gratis en veelzijdig

Drupal is een populair CMS. CMS is de afkorting voor Content Management System. Drupal wordt al vele jaren ingezet voor het maken en onderhouden van websites. Miljoenen gebruikers gingen je voor en zijn uiterst tevreden over de mogelijkheden van dit slimme platform.

Drupal is een veilig open source CMS

Wanneer je gebruik maakt van het internet dan is het belangrijk dat je op de veiligheid let. Je kunt het doelwit worden van hackers en zij gaan vervolgens met je persoonlijke gegevens aan de haal. Of ze nemen je website over waardoor jij als eigenaar geen toegang meer hebt. Gebruikers van Drupal kunnen er vanuit gaan dat hun website en webomgeving veilig is. In de afgelopen jaren heeft Drupal een ontzettend goede reputatie opgebouwd als het op veiligheid aankomt. Veel specialisten zijn het er inmiddels wel over een dat Drupal het meest veilige CMS in de wereld is.

Met Drupal heb je alle vrijheid

Drupal geeft gebruikers veel vrijheid. Als je gebruik maakt van een CMS zit je vaak vast aan bepaalde functies. De makers van Drupal hebben deze zo veel mogelijk weten te bekennen. Daardoor kunnen gebruikers beschikken over een onovertroffen vrijheid. Drupal zorgt ervoor dat jouw website er precies zo uit komt te zien als jij in gedachten had. Je wordt niet tegengewerkt door belemmeringen in het maken van je design en kun je jouw website zo complex maken als je zelf wilt.