De perfecte cultuur talenten scan door Recruitment4you!

Vaak is het zo dat je geen inzicht hebt bij een organisatie, hoe de cultuur is of hoe het er uit ziet. Daarom heeft Recruitment4you een cultuur talenten scan ontworpen die jou helpt met de inzicht van de organisatie.

Wat doet de cultuur talenten scan precies ?

De cultuur talenten scan zorgt ervoor dat u een beeld krijgt over de cultuur van het bedrijf. Tegelijkertijd wordt er dan advies gegeven over het persoonlijkheidstype. Zo kunt u kijken wat het beste past bij de organisatiecultuur. Als kandidaat vult u dan tijdens de inschrijving de Preselectie-scan in. Door het invullen van de Preselectie-scan kan Recruitment4you optimaal gebruik maken van de aansluiting tussen u en de organisatie. Ook geeft de scan een helder overzicht in de competentie cirkel voor u als kandidaat en ook voor de organisatie.

De juiste verbinding met de juiste competenties

Nadat de Preselectie-scan is uitgevoerd, gaan wij direct aan de slag met de gegevens en gaan we u verbinden met de organisatie of met de juiste professional. Ook kunt u uw uitslag onderaan de pagina zien als de scan is afgerond. Daarnaast kunt u uw uitslag downloaden door een pdf bestand en voor later bewaren. Mocht de pdf niet aanwezig zijn, neem dan contact met ons op, zodat wij het naar u kunnen mailen.

Contact

Schrijf u in op de website van Recruitment4you. Mocht u vragen hebben, kunt u ons altijd contact met ons opnemen via website. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen en te informeren.