De heftruck cursus is een aanrader!

cursus

heftruck cursusHet onderwerp van vandaag: de heftruck cursus. Het leuke aan ondernemen is dat je bij veel verschillende mensen terecht komt. Er zijn natuurlijk erg veel soorten ondernemingen waar ik mee te maken krijg, hierdoor heb ik erg veel te vertellen. De reden dat ik het vandaag over de heftruck cursus ga hebben is omdat ik een klant heb die eigenaar is van een groot magazijn.

In dit magazijn werken veel mensen met heftrucks. De laatste tijd gaat het steeds beter en daarom was mijn klant opzoek naar nieuwe heftruck chauffeurs. Niet iedereen kan zomaar aangenomen worden omdat je hiervoor het certificaat gehaald moet hebben. Mijn klant kon dus alleen mensen aannemen die dit certificaat ook daadwerkelijk hebben. Ik vond dit zelf wel erg interessant omdat mijn broer geen baan heeft. Hij zoekt al tijden erg hard maar hij wordt gewoon niet aangenomen, dit leek mij dan ook een goede kans voor hem.

heftruck Een cursus van een hoog niveau!cursus

Omdat mijn klant hier veel van af wist besloot ik aan hem te vragen waar je deze cursus het beste kunt doen. Hij vertelde me toen over Osseforth. Wanneer je de cursus hier doet dan heb je een slagingsgarantie, buiten dat slaagt vrijwel iedereen hier in een keer.

Toen ik mijn broer over deze baan vertelde heeft hij de cursus meteen gevolgd en inmiddels heeft hij zijn certificaat al. Hij heeft gesolliciteerd en binnenkort krijgt hij te horen of hij is aangenomen, ik heb er in ieder geval een goed gevoel over.