Duidelijke vertaling naar het Nederlands

logo_website_vertalingen

SpanjeHet bedrijf waar ik werk gaat zich binnenkort uitbreiden naar Spanje. Er moet heel veel geregeld worden voordat wij daar daadwerkelijk aan de slag kunnen. Aan mij is de taak gegeven om het juridische gedeelte in goede banen te leiden. De Spaanse taal kan ik wel goed verstaan, maar omdat er nu heel erg veel ingewikkelde woorden worden gebruikt moest ik wel op zoek naar een goede vertaler.

Duidelijke teksten

vertaalbureau-boot-logo-grijs2De documenten die ingevuld moesten worden, moesten in een keer goed ingevuld zijn. Het leek mij daarom een goed idee om een bedrijf in te schakelen de Spaanse teksten goed kon vertalen. Een collega van mij gaf mij de tip om te kijken op de website van Boot vertalingen voor de vertaling Nederlands.

Op de website las ik veel verschillende dingen over de vertaling van Spaans naar Nederlands. Het leek mij een goed idee om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf, omdat ik zo zeker wist dat de documenten duidelijk vertaald konden worden.

Via de mail heb ik contact gehad met de persoon die over de Spaanse vertalingen gaat van het bedrijf. De teksten werden duidelijk vertaald en ook bij het invullen van de documenten ben ik heel erg goed geholpen.

Alle documenten heb ik op tijd in kunnen vullen mede dankzij de duidelijke vertalingen. Tot op heden heb ik alleen maar goedkeuringen ontvangen van de documenten. Er moet in de toekomst nog het een en ander vertaald worden vanuit en naar het Spaans en daarvoor gaan wij zeker vaker met Boot vertalingen werken!