Voor elke onderneming is BHV verplicht

bhv verplicht

Wist jij dat BHV verplicht is voor elke ondernemer? Alleen voor de ZZPer komt dit te vervallen maar in alle andere gevallen is het dus raadzaam om een opleiding te volgen zodat je weet wat je moet doen als er een ongeval plaatsvind. Zelf ben ik ook een ondernemer en ik had echt geen idee dat ik met mijn vijf medewerkers hieraan moest voldoen. Daarom ben ik samen met een medewerker een drie daagse opleiding gaan volgen. Dit was erg leerzaam en voelde ook erg goed. Het bewust zijn van de juiste handelingen die je moet uitvoeren bij een ongeval heeft veel met mij gedaan. 

bhv verplicht

Het is goed voor op de werkvloer en privé

De BHV die is verplicht is niet voor niets. Wij zijn hier tijdens de opleiding achter gekomen en ik mag erg blij zijn dat er niets ernstigs is gebeurd op de werkvloer. Hoe sneller je ter plaatse bent bij een ongeval hoe groter de kans is dat je een persoon echt kunt helpen om een letsel zo goed mogelijk te beperken. 

Daarom verwijs ik je door naar de website van dit bedrijf. Deze is op diverse locaties binnen Nederland te vinden. Wat ook goed is om te weten is dat je voor de prijs dan ook zeker niet hoeft te laten. Met alle leerzame informatie kun je echt iemand helpen zowel op de werkvloer als privé. Wacht daarom niet langer en schrijf je in samen met een aantal of een van je medewerkers.

bhv verplicht