Terrasschermen: ontdek de mogelijkheid bij Xterior

logo-xteriorXterior: terrasschermen voor horecagelegenheden en schermen voor thuis
Xterior is een populair aanbieder van terrasschermen: schermen die voor terrassen worden geplaatst om ervoor te zorgen dat een terras duidelijk afgebakend wordt en dat de mensen op het terras beschermd worden tegen koude Nederlandse wind. Ben jij ook op zoek naar een scherm om jouw terras af te bakenen en de wind tegen te houden? Schaf jouw schermen dan aan bij Xterior.
terrasschermen-10

Schermen voor horecagelegenheden

De grootste groep klanten van de aanbieder Xterior betreft horecaondernemers, die op zoek zijn naar een effectieve en voordelige manier om ervoor te zorgen dat het terras meer klanten aantrekt en deze klanten langer op het terras blijven zitten. Schermen op het terras zorgen er namelijk voor dat de terrassen van horecaondernemers niet alleen vol zitten in de zomer, maar ook in de lente en in het najaar veel klanten trekken. En omdat de koude wind deze klanten niet weg kan jagen, blijven de klanten bovendien langer zitten per bezoek en zorgen zij simpelweg voor meer omzet.
terrasscherm
Schermen voor particulieren
Ook als je geen horecagelegenheid hebt, heb je bij Xterior de mogelijkheid om een terrasscherm aan te schaffen. Schermen voor terrassen kunnen namelijk niet alleen bij restaurants, cafés en hotels geplaatst worden, maar ook bij de terrassen van particulieren in de achtertuin. Vind je het prettig om veel buiten te zitten, maar zit je niet vaak genoeg buiten door de harde wind? Dan kun je schermen voor jouw terras aanschaffen om de wind tegen te houden.