Tip voor een Refurbished iPhone kopen

jorshop

Ben je op zoek aan een nieuwe telefoon maar het je het budget niet ter beschikking om een geheel nieuwe telefoon in de winkel te kopen? Dan ben je voor een Refurbished iPhone kopen bij JorShop aan het juiste adres voor kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. 

Al bijna 10 jaar ervaring 

Je bent voor een Refurbished iPhone kopen bij JorShop aan het juiste adres omdat de experts van dit bedrijf al bijna 10 jaar ervaring hebben in de Apple reparatie branche. Refurbished iphones zijn iPhones die zijn gebruikt door een voorgaande gebruiker en een tweede kans hebben gekregen. De telefoons zijn geheel gecontroleerd door een andere experts van het bedrijf en indien nodig gerepareerd met originele onderdelen. Alle telefoons zijn up to date en voorzien van de nieuwste software en worde geleverd met originele oplaad-accessoires. In de loop van de jaren waarin de experts inmiddels werkzaam zijn  hebben zij al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. 

jorshop

Een zeer ruim assortiment 

Het bedrijf biedt een super groot assortiment aan waardoor je altijd een iPhone zult vinden die bij jouw past. Als je het lastig vindt om een keuze te maken tussen de vele toestellen die het bedrijf aanbiedt kun je telefonisch contact opnemen om in gesprek te komen met een van de experts van het bedrijf. Door de vele ervaring kunnen zij jouw uitermate goed helpen met het vinden van een toestel die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.