Kinderactiviteiten? Ga naar Ietsdoenofferte.nl

logo_top (1)

Na de nieuwjaarsrecepties en de kerstpakketten zijn we weer fris begonnen met een nieuw jaar. Dit jaar wil ik er een top jaar van maken met mijn nieuwe, beginnend project. Ik zie een hoop kansen liggen en hoef ze enkel te benutten. Aangezien ik ambitieus ben, ga ik ervoor om binnen vijf jaar personeel in dienst te nemen. Dit is een factor van ambitie zegt men. En als je experts aan wilt nemen, ik geloof er namelijk in dat je met expert verder komt dan beginnende krachten, heb je over het algemeen oudere krachten in dienst. Deze oudere krachten hebben vaak kinderen. En aangezien je de motivatie hoog wilt houden, wat goed is voor het behalen van top resultaten, zul je af en toe eens een feest dienen te organiseren. Daarom stel ik voor, en daar gaat dit blog artikel ook over, om binnenkort eens een feest te organiseren waarbij kinderactiviteiten centraal staan. Dit is een geheel ander feest dan enkel met de werknemers en zodoende hoop ik dan ook dat we nader tot elkaar komen. De grenzen tussen elkaar wordt weggevaagd en nieuwe gesprekken komen aan bod. Dit is goed om de team motivatie hoog te houden en dat mensen voor elkaar door het vuur willen gaan indien dit moet.

kinderfeest

kinderfeestje

De bovenste twee afbeeldingen zijn zowel een banner als een indicatie van een kinderfeest namens de website Ietsdoenofferte.nl.

Organiseer je kinderfeest op de website van Ietsdoenofferte.nl

Als je, net als mij, ook binnenkort eens een kinderfeest wilt organiseren dien je vooral eens een kijkje te nemen op deze website.