Drukkerij Hulst

Het zoeken naar een geschikte drukkerij Hulst en omstreken is gemakkelijker als dat ik had verwacht. Voor een nieuwe op te starten bedrijf zijn wij namelijk druk op zoek naar een drukkerij die onze visitekaartjes wilt maken. Ik had al een tal van bedrijven gevonden waar ik een afspraak mee heb gehad om in te zien of dat hun waar kunnen maken waar wij naar zoeken. Helaas heb ik het tot gisteren niet gevonden naar wat ik op zoek was. Wij hadden namelijk een aantal punten waaraan het moest voldoen alvorens we akkoord geven voor deze opdracht.

s5_logo

Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die ons kan assisteren ben ik terecht gekomen op de website van BT-Sign. Gevestigd te Terneuzen wat overigens erg in de buurt is waar ons nieuw bedrijf komt. Dit maakt mij in ieder geval geïnteresseerd genoeg om een afspraak te maken. Zo werden we hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie konden we alles bespreken wat de wensen zijn waaraan het kaartje moest voldoen.Drukkerij-Hulst-300x208

Geen probleem!

Het feit dat we al hebben gezocht op drukkerij Hulst en gelijk bij hun terecht zijn gekomen zegt in feite al genoeg. Alle wensen wat wij hadden konden we zorgeloos bij hun neerleggen en er werd uiteindelijk een kaartje gemaakt die perfect was! Voor een aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk gemaakt dan onze wensen in één kaartje kan. Iets wat wij elders niet voor mekaar krijgen is gewoonweg bij hun wél mogelijk!