Goede training persoonlijk leiderschap gevolgd

Training persoonlijk leiderschap

Ben jij op zoek naar een training persoonlijk leiderschap? Dan weet ik een onderneming waar jij deze cursus goed kan volgen. Sinds ik hier gebruik van heb gemaakt gaat het communiceren mij een stuk beter af. In mijn privé leven en op zakelijk gebied verliep de communicatie niet altijd goed. Ik wilde dit graag verbeteren en steviger in mijn schoenen staan. Zo ben ik via de welbekende zoekmachine op zoek gegaan naar een coach wat mij hierbij kon helpen. De website van het de onderneming: 2Bloom Coaching viel mij heel erg op. Daarom heb ik met hen contact opgenomen voor de mogelijkheden.

Training persoonlijk leiderschap

Tien daagse opleiding

De NLP opleiding was voor mij de beste keuze volgen hen. Tijdens deze opleiding wordt er geleerd om meer inzicht te krijgen in je leven. Er wordt gekeken hoe jij het leven ervaart en hoe jij dit kan beïnvloeden. Het wordt in drie onderdelen afgenomen. Deze onderdelen zijn:

  • Spirituele groei, zingeving
  • Duidelijker communiceren op het werk
  • Coachen en begeleiden

Wat ik bij de training persoonlijk leiderschap ook heb geleerd is hoe mijn doelen beter kan realiseren. Ik ben heel tevreden over de coach die mij heeft begeleid. Wil jij meer weten over deze coaching? Neem dan eens een kijkje op de website.