Wat doet One People Services?

Ben jij bekend met het bedrijf one people Services? Voor velen zal deze naam onbekend zijn, ze hebben geen idee in welke categorie ze deze onderneming moeten plaatsen. En ook als je ze wel kent, weet je misschien niet goed hoe je ze moet categoriseren. one people doet namelijk heel veel verschillende zaken, het is namelijk een full service HR bureau. Dat betekent dat je voor heel diverse zaken bij hen terecht kunt. En dat zij diensten verlenen aan heel veel verschillende mensen, bedrijven en organisaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je ze misschien wat lastig vind om te categoriseren.

one people

Ze doen dus heel veel, of zoals ze op hun eigen website schrijven: wij verzorgen alle facetten van recruitment tot werkgeverschap. one people is dan ook een plek waar je terecht kunt als:

  • werknemer
  • werkzoekende
  • opdrachtgever
  • intermediair

Als je werknemer of werkzoekende bent en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan kun je dus gerust eens contact met hen opnemen. Zij helpen jou graag bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging. Ben jij werkgever of opdrachtgever en heb jij nieuw personeel nodig? Ook dan kun je hier terecht. Zij helpen jou met het vinden van mensen die perfect passen bij wat jij zoekt voor jouw organisatie. Nu denk je misschien dat one people dus gewoon een uitzendbureau is, maar ze zijn meer dan dat. Ze bieden namelijk ook uitstekende back office aan. Als jij zelf een uitzendbureau wilt beginnen, dan kunnen zij de back office voor jou verzorgen. Dat scheelt jou dus enorm veel werk! Bovendien ontstaat er op deze manier een heel groot netwerk, waardoor het voor hen mogelijk wordt om de juiste mensen aan de juiste opdrachten te koppelen. Want daar gaat het one people in eerste instantie gewoon om, om iedereen op een plek te krijgen waar hij of zij zich gelukkig voelt en talenten het best tot hun recht komen.

Back office

one people weet als geen ander hoe mooi het is om mensen aan hun droombaan te helpen en om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Daarom bieden zij de back office mogelijkheid aan. Wil jij bijvoorbeeld zelf een kleinschalig uitzendbureau beginnen, dan heb je niet de mogelijkheden om veel te investeren in digitalisering van bijvoorbeeld je administratie. Daardoor kost dit onevenredig veel tijd en dat is jammer, want dan komt jouw eigen talent van mensen op de goede plek zetten niet goed tot zijn recht. one people biedt daarom back office mogelijkheden, zij bieden hier de juiste software en processen voor. Zij kunnen bijvoorbeeld het contractbeheer verzorgen, maar ook de salarisadministratie, het debiteurenbeheer en de facturatie. Dat neemt jou vanzelfsprekend veel werk uit handen en geeft jou de mogelijkheid om je te richten op wat je het mooiste vindt om te doen. Daarnaast zitten in hun pakketten ook ziekte en pensioen inbegrepen. Wil je meer weten over hun mogelijkheden voor back office of wil je weten wat one people Services kan betekenen voor jouw carrière of organisatie? Ga dan naar hun website oneps.nl voor meer informatie!