Opleiding tot coach of trainer bij tcacademy.nl

De website tcacademy.nl hoort bij het bedrijf TC Academy in Rotterdam. Dat is een instituut, waar post HBO opleidingen worden gegeven. Tcacademy.nl beperkt zich tot het opleiden van coaches en trainers. Het bedrijf richt zich op werknemers, die meer uit hun carrière willen halen. Zij hebben vaak al een aantal jaren bij een werkgever gewerkt op een bepaalde positie en een grote werkervaring opgebouwd. Hun ideeën over hoe ze de organisatie waar ze werken nog beter kunnen laten functioneren kunnen ze echter niet kwijt. Als deze werknemers verantwoordelijkheid willen nemen is een opleiding tot coach of trainer daarvoor een geschikt uitgangspunt.

Opleidingsoverzicht op tcacademy.nl

Op tcacademy.nl is een overzicht te vinden van de opleidingen die door TC Academy worden aangeboden. Door de opleidingen aan te klikken wordt er meer informatie zichtbaar. Niet iedereen wordt toegelaten tot een opleiding bij tcacademy.nl. Voor de meeste opleidingen geldt dat je minimaal drie jaar algemene werkervaring op HBO niveau moet hebben. Daarnaast is het afhankelijk van je motivatie en persoonlijke drive of je wordt toegelaten. Deze onderwerpen komen aan bod in een toelatingsgesprek, dat met elke aspirant cursist wordt gehouden. Deze selectie aan de poort geeft een garantie dat je als cursist uit het juiste hout gesneden bent om een opleiding tot trainer succesvol te kunnen volgen.

Persoonlijke aandacht

Bij tcacademy.nl werken ervaren docenten, die tegelijkertijd nog actief zijn in het bedrijfsleven. Daarmee wordt voorkomen dat ze het contact met de actualiteit verliezen. Deze docenten werken met kleine groepen cursisten. Er zitten maximaal 12 mensen bij elkaar. Dat is een garantie dat elke cursus voldoende persoonlijke aandacht van de docent kan krijgen. De drempel om een opleiding te volgen bij tcacademy.nl is niet zo heel hoog. Als ze dat willen mogen de cursisten het cursusgeld gespreid betalen.