Een magazijntrap gekocht bij VDSTEENXXL

Magazijntrap

Onlangs kocht ik een magazijntrap bij VDSTEENXXL. Ik heb hele goede ervaringen bij dit bedrijf en deel deze graag met je in deze blogpost. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede magazijntrap, maar waar vind je zo’n goede en stevige trap? Totdat iemand mij wees op www.jesteigertje.nl, een webshop van VDSTEENXXL. Het was precies wat ik zocht! Het grote assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding sprak mij zeker weten aan.

Een goede magazijntrap van groot belang

MagazijntrapWanneer je een bedrijf hebt waar veelvuldig in het magazijn gewerkt wordt, dan is een goede magazijntrap van groot belang om het werk op een veilige en verantwoorde manier uit te kunnen voeren. VDSTEENXXL weet hier alles vanaf. Als specialist op het gebied van trappen, ladders en steigers kunnen zij jou uitstekend helpen wanneer je een goede trap zoekt. Zij verkopen alleen magazijntrappen die voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan veiligheid. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt iedere trap aan allerlei strenge tests onderworpen. Als je dus een trap bij VDSTEENXXL besteld kun je ervan op aan dat je een goede en betrouwbare trap in handen hebt. VDSTEENXXL verkoopt trappen van de volgende merken: Little Jumbo, ASC, SOLIDE en Magnum. Ook is het mogelijk om een trap op maat te laten maken. Genoeg mogelijkheden dus!

De eigenschappen van de trappenMagazijntrap

Een goede en stevige magazijntrap zorgt ervoor dat medewerkers hun werk in het magazijn op een veilige en verantwoorde manier kunnen uitvoeren. Daarnaast maak het het werk in het magazijn een stuk makkelijker en lichter. De trappen zijn makkelijk te verplaatsen en gemaakt van een stevig materiaal. Daarnaast wordt de veiligheid verhoogd door dat de trappen een antisliplaag hebben en spreidbeveiliging. Tevens zijn de trappen voorzien van een groot plateau met leuning, waardoor je er makkelijk materialen op kunt zetten. Erg handig!