Brandweeropleidingen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trainingen voor het brandweerteam
Binnen het brandweerteam is het belangrijk dat de kennis en vaardigheden op peil worden gehouden. Het brandweerteam heeft een grote verantwoordelijkheid en moet altijd klaarstaan wanneer zich calimiteiten voordoen. Daarom zijn trainingen in kennis en vaardigheden onmisbaar. Volg daarom een van de brandweeropleidingen.

Persoonlijke training
De training die je kiest past persoonlijk bij jouw doelen die je wilt behalen. Jij bepaalt zelf wat je wilt oefenen en welke training het beste bij jou past. Je kan specifieke, al bestaande scenario’s oefenen, maar je kan ook kiezen om een nieuw scenario uit te werken. Je hebt zelf de mogelijkheid om de locatie van de training te bepalen. Zo kun je op je eigen locatie trainen, maar ook op een andere G4S locatie.

Verschillende G4S locaties

Door heel Nederland vind je G4S locaties waar je kan trainen. In Heerenveen bevindt zich de grootste locatie voor brandweeropleidingen. Daar zijn  onder andere een flashover-unit en een flashbox aanwezig. Zo kan je om onder realistische omstandigheden alle denkbare en mogelijke scenario’s uitoefenen. Op deze locatie vind je vele houtgestookte objecten waardoor deze plek uniek is in het land. De vestiging in Zaandam wordt ook met veel regelmaat gebruikt voor brandweertrainingen. Hier wordt getraind op het terrein van de veiligheidsregio.

Neem contact op

De G4S Brandweertrainingen zijn ontwikkeld en worden uitgevoerd volgens internationale kwaliteitsnormen en maatstaven. G4S heeft de certificatie NEN-EN-ISO 9001:2000. Wanneer je meer wilt weten over de brandweer opleidingen van G4S kun je contact opnemen via het telefoonnummer 088-2728657 of via csd.ts@nl.g4s.com.